Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Helnæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Helnæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 87 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Helnæs Fyn & øer Danmark

Vinkelbygget sommerhus i træ/sten, bygget i 1972 og delvist renoveret i 2009 med bl.a. nye vinduer. Huset ligger på en havegrund med panoramaudsigt over vandet. Åben og overdækket terrasse med havemøbler. Trægulve, dog gulvtæpper i 2 af værelserne. Badeværelse med flisegulv, bruseniche og vaskemaskine. Pænt køkken med opvaskemaskine, fryser og spiseplads. Hyggelig stue med flot udsigt via de store vinduespartier, brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge, 2 sovepladser i baggangen samt dobbelt sovesofa i stuen. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Et sommerhus med god plads og flot udsigt, beliggende i et udbygget sommerhusområde med god badestrand og gode fiskemuligheder. Helnæs er en halvø, hvortil I kommer via en flot dæmning med en flot natur.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Helnæs


Helnæs er et halvø (deraf næs) på Sydvestfyn. På Helnæs ligger landsbyen Helnæs By med Helnæs Kirke, såvel som Helnæs Fyr på landspidsen Lindehoved. Endvidere er der på Helnæs naturområdet Maden, en campingplads og en højskole. Helnæs udgør hele Helnæs Sogn og er forbundet med Agernæs og dermed Fyn med den naturlige dæmning Langøre.

Friluftsliv
Feddet har stor lokal betydning som åbent gåtursområde hele året og i badesæsonen tiltrækkes mange mennesker langvejs fra. De tre omgivende småbyer er sommerhusbyer med en vis andel fastboende og der findes i alt 3 større lejrskoler/spejderhytter som grænser til arealet. Den ene er specielt indrettet med henblik på handicappede.
Der er på arealet 2 bådeophalingspladser, ligesom en del både ligger for svaj i bunden af Helnæsbugten og der er en del oplæg af både på arealet.

Kører du ad den smale vejdæmning ud til Helnæs, møder du et imponerende landskab.

Først ligger Bobakkerne som en kæmpe vold, der om sommeren er klædt i et farverigt blomsterdække. De afgræssede arealer ejer staten, og de er åbne for vandreture.

Længere mod syd ligger det vældige engområde Maden, vest for Helnæs by. Næsten 300 ha enge og marker ligger bag strandvoldene ud mod Lillebælt.

Nord for Helnæs kommer du forbi Feddet. Hér er god badestrand.Video - Helnæs Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !