Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 ERBJUDAN !     UTLAND
 
 
KART
SÖK
UTLAND
INFO
ERBJUDAN !
LÄNKAR
UTHYRAR
Webmaster
  

Semesterlägenhet att hyra Pazin-Sv. Petar u Sumi Kroatien - Stuga från semesterhusförmedlar


Kroatien Istrien Pazin-Sv. Petar u Sumi
Novasol: hemsida
Beskrivning
Foton
Priser/kalender
Utskriv
e-mail
Booking
Antal personer 12 Sovrum 6    
m2 182 Byggt Husdjur får ej medtages  
Avstånd till strand Avstånd til indköbsställe 500 Avstånd till restaurang 7000

Semesterlägenhet till uthyrning Pazin-Sv. Petar u Sumi Istrien Kroatien

Dette dejlige feriehus ligger Banovci, en lille by i Istriens indland, i rolige omgivelser. Huset består af to små lejligheder, en i stueetagern og den anden på 1. sal. De er forbundet af en udendørstrappe. Lejlighederne er indrettet med bekvemte møbler og med interessante detaljer. I den dejlige have er der et istriensk stenhus, som kaldes en 'kazun'. Her har børnene rigelig plads til at lege. Nyd en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool eller gå en tur i den storslåede natur. Nyd en hyggelig aften sammen og smag på de mange lækre specialiteter fra grillen. Tag en tur til nogle af de andre smukke turistbyer på kysten så som den romantiske by Rovinj, den kulturelt rige by Pula, den maleriske by Porec eller Umag, hvor der hvert år i midten af juli finder den verdensberømte ATP turnering sted.

Swimmingpool Spa Bastu Solarium Badkar Dusch Kylskåp Frys El-komfort Mikrougn Diskmaskin Kaffemaskin
Färg-TV Video Parabol Stereo Telefon Braskamin Grill Tvättmaskin Torktumlare Garage/Carport CyklarSemester i Pazin-Sv. Petar u Sumi
Video - Pazin-Sv. Petar u Sumi Istrien