Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Brende Mølle Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Brende Mølle
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 4000 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Brende Mølle Fyn & øer Danmark

Det "Gamle Møllehus" er indrettet til en charmerende feriebolig. Huset er beliggende i flotte omgivelser med Brende Å lige uden for døren med flot anlagt fisketrappe og naturskønne omgivelser. Der er mulighed for fiskeri i åen anvist af ejer, der bor i nabohuset. Huset er i 2 etager, bygget i sten i 1895 og renoveret i 2000. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Malede trævægge samt trægulve og -lofter. Badeværelse med flisegulv og bruseniche. Køkken med opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn og mikrobølgeovn. Stuen er indrettet med bl.a. brændeovn, TV, DVD-afspiller og video. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Flot havestue med klinkegulv/fliser, møbler og blomster. På 1. sal findes soveafdelingen; 1 værelse med 4 enkeltsenge og 1 værelse med dobbeltseng samt 1 enkeltseng. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Grill og bålplads.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Brende Mølle
Video - Brende Mølle Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !