Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bogense Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Bogense
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 40 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bogense Fyn & øer Danmark

I det hyggelige feriecenter, Bogense Kyst, finder I denne nyrenoverede lejlighed med spa. Lejligheden ligger kun 100 m fra vandet med gode bade- og fiskemuligheder. Til lejligheden hører en åben afskærmet terrasse med havemøbler og grill. Fra terrassen er der havudsigt. Indvendig er der gulvtæppe i soveværelse og på hems, ellers trægulv. Vægge og lofter er hvidmalede. Badeværelse med bruseniche, gulvvarme og 2-pers. spa. Moderne, veludstyret køkken med komb. grill, varmlufts- og mikrobølgeovn, keramiske kogeplader, kølekab, fryser, kaffemaskine, elkedel samt pænt service til 6 personer. Den pænt møblerede stue indeholder bl.a. TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Lejligheden har 6 sovepladser; 1 værelse med dobbeltseng, 1 sovesofa i stuen og hems med 2 sovepladser. Hemsen kan benyttes som hyggeplads for børn og unge, idet der findes TV, video og Playstation2. I feriecenteret er der vaskemaskine og tørretumbler til rådighed mod betaling. Gratis adgang til tennisbane. Feriecenteret ligger i gåafstand til den hyggelige nordfynske købstad Bogense.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bogense
Video - Bogense Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !