Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bogense Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Bogense
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 40 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bogense Fyn & øer Danmark

Ferielejlighed i et enderækkehus - kun 20 m fra havet og med havudsigt fra såvel hus som grund. Indvendig er der malede vægge og lofter samt gulvtæpper. Moderne badeværelse med bruseniche samt flisegulv. Køkkenet er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og varmluftovn. Den dejlige opholdsstue, med udgang til terrassen, indeholder stereoanlæg og TV med parabolantenne. De 4 sovepladser er fordelt på 1 værelse med 2 enkeltsenge samt en dobbelt sovesofa i stuen. Rækkehuset er en del af et sommerhusområde med tennisbane m.m. Kort afstand til nyetableret golfbane.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bogense
Video - Bogense Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !