Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bøsøre Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Bøsøre
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bøsøre Fyn & øer Danmark

På en havegrund kun 200 m fra en dejlig badestrand ligger dette sommerhus i sten, bygget i 1994. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der dels gulvtæpper, dels linoleum, dels klinkegulv. Der er endvidere vandskurede vægge og trælofter. Badeværelset er indrettet med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine samt direkte adgang til husets sauna. Det hyggelige køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn, fladskærms-TV med parabol (analog), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng. Det hyggelige sommerhus ligger tæt ved et badeland med restaurant og mange aktivitetsmuligheder for såvel børn som voksne. Det hyggelige og familievenlige sommerhusområde Bøsøre er ideelt for lystfiskere, naturelskere og alle, som bare ønsker at slappe af i fredelige naturomgivelser. Bøsøre har en dejlig badestrand og er omgivet af den karakteristiske, idylliske fynske natur. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området samt i den nærliggende by Hesselager.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bøsøre
Video - Bøsøre Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !