Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Aakirkeby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Aakirkeby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 50 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 4500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Aakirkeby Bornholm Danmark

Lys og venlig ferielejlighed, renoveret 2006, beliggende i stråtækt firlænget gård i udkanten af Aakirkeby - nær skov og Oplevelsescenteret NaturBornholm, som illustrerer Bornholms oprindelse for millioner af år siden. Lejlighedens åbne terrasse med havemøbler ligger ud til et fælles græsareal, og blot 150 m fra lejligheden ligger en stor, åben swimmingpool, der er opvarmet i sæsonen (20 x 10 x 1,8). Indvendigt er der hvidmalede stenvægge og -lofter samt pæne, lyse trægulve. Badeværelse med glasbruseniche. Det åbne køkken er kombineret med stuen og er udstyret med bl. a. komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. I stuen er der TV med fællesantenne (skandinaviske programmer) samt stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 2 sovepladser på dobbelt sovesofa i stuen. De hvide sandstrande på Sydbornholm ligger blot 4,5 km fra dette lejlighedskompleks, og der er ikke langt til supermarked, bager, restauranter og den hyggelige købstad Aakirkeby, der kendetegnes af øens største kirke med en helt speciel døbefont. Et rigtig godt udgangspunkt for en aktiv og afslappende ferie på Bornholm.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Aakirkeby
Video - Aakirkeby Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !