Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Aakirkeby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Aakirkeby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 61 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 4500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Aakirkeby Bornholm Danmark

Denne pæne ferielejlighed ligger i en firlænget, stråtækt gård, bygget i 1870 og totalrenoveret i 2006, på et fællesareal i udkanten af Aakirkeby - nær skov og oplevelsescentret NaturBornholm, som illustrerer Bornholms oprindelse for millioner af år siden. Til lejligheden hører egen afskærmet terrasse, som vender ud mod fælles, udendørs swimmingpool (20 x 10 x 0,7-1,8 m) - opvarmet i sæsonen. Indvendig er der hvidmalede stenvægge og lofter samt lyse trægulve. Badeværelse med opvarmet klinkegulv og bruseniche. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og indeholder bl.a. komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. I opholdsstuen, hvorfra der er udgang til terrassen, finder I radio med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV tilsluttet fællesantenne. Lejlighedens sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkeltsenge på 1. sal samt 2 sovepladser på dobbelt sovesofa i opholdsstuen. Lejligheden er lyst og venligt indrettet med skandinaviske møbler. De hvide sandstrande på Sydbornholm ligger blot 4,5 km fra den aktive og hyggelige købstad, Aakirkeby. Nærmeste strand er Boderne.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Aakirkeby
Video - Aakirkeby Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !