Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årsdale Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Årsdale
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 2 Soverum    
Areal 35 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årsdale Bornholm Danmark

Lille lejlighed for 2 personer, beliggende i fiskerlejet Aarsdale nær havn og klippekyst med bademuligheder. Ferielejligheden har fælles udendørsareal på 300 m2 og P-plads med 2 andre lejligheder. I stuen er der TV og radio samt dobbelt sovesofa. Køkken med køleskab med frostboks og 2 elkogeplader. Badeværelse med bruser. Lejligheden er ideel for et par, der vil opleve et aktivt fiskerleje med fiskekuttere og lystbåde i havnen og hele 3 silderøgerier. Aarsdale ligger nær Svaneke, der er kendt for sine idylliske og særdeles velbevarede bindingsværkshuse, men også for bolschekogeri, glaspusteri, Svaneke Bryghus samt flere restauranter. El og centralvarme er incl. i prisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årsdale
Video - Årsdale Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !