Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Allinge Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Allinge
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 4000 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Allinge Bornholm Danmark

Sommerhus i træ, beliggende på landet med udsigt over marker. Eneste nabo er ejer, der bor ca. 50 m fra huset. Huset ligger på en kuperet og græsklædt naturgrund op til mark- og skovarealer. For at komme til huset køres ad ca. 800 m lang grusvej. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der trægulve samt løse tæpper i stuen. Vægge og lofter er beklædt med træ. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er bl. a. udstyret med mikrobølgeovn. Stuen er indrettet med TV med parabol (digital), CD-afspiller og stereoanlæg. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng samt 1 med køjeseng. Barneseng til rådighed. Adgang til vaskemaskine efter aftale med ejer. I området, der er præget af flot natur, er der anlagt en flot vandresti langs med en å, og stien munder ud ved Olsker Rundkirke. 4 km fra huset finder I den lille sandstrand ved Sandkås. I nærheden ligger Bornholms største og mest kuperede golfbane med 36 huller. Stedet indbyder til en ferie uden forstyrrelser og lange vandreture i det nordbornholmske landskab. Af kulturperler i nærheden skal Bornholms Kunstmuseum nævnes, men også attraktioner som Hammershus er inden for rækkevidde.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Allinge
Video - Allinge Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !