Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Balka Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Balka
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 125 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 15 Afstand til indkøb 1800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Balka Bornholm Danmark

På en skøn klitgrund direkte ned til Balka Strand ligger dette dejlige sommerhus i sten og træ, fra 1973 og tilbygget i 2000, med havudsigt. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Væggene er malede. Gulvene er belagt med dejlige tæpper, dog er der smukke opvarmede klinkegulve i køkken, gang og den ene stue. Lille, dejligt badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Det dejlige spisekøkken er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er hyggeligt indrettet og indeholder fyrretræsmøbler, brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller samt TV med parabolantenne og video. Nybygget (2000), 24 m2 stue med havudsigt. Desuden er der 2 ekstra TV, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Til børnene er der barneseng og høj barnestol. Huset har 3 soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Et pragtfuldt sommerhus på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Balka


Balka er en kyst- og sommerhusby på Bornholm.
Den har et stort sommerhusområde Balka Strand.
Balka Strand er meget børnevenlig, med en lavvandet sandbund.

Balka er beliggende ved Østersøen på den sydlige del af Bornholms østkyst 3 km syd for Nexø.


Video - Balka Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !