Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Dueodde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Dueodde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Dueodde Bornholm Danmark

Meget velholdt, venligt og lyst indrettet sommerhus i træ, bygget i 1970 og renoveret i 2005/06, beliggende i et sommerhusområde, tæt på lille købmandsbutik og svømmehal. Huset er beliggende på en ugenert klit-/naturgrund med lyng, birk og fyr, kun 250 m fra Dueoddes hvide sandbadestrand. Til huset hører en stor havestue med direkte udgang til åben stenterrasse med havemøbler. Fra havestuen kan I nyde den flotte natur. Indvendig er der hvidmalede trævægge, hvide pladelofter og pæne trægulve. Badeværelset er indrettet med bruser. Køkken med bl.a. mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital) og radio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt 1 med køjeseng. Sommerhuset har en god beliggenhed i et område, hvor I bl.a. finder en 18-hullers golfbane. Besøg også fiskerlejet Snogebæk med bl.a. røgeri, restauranter, økologisk isfabrik, caféer, chokoladefabrik samt supermarked.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i DueoddeDueodde strand, klitter
Dueodde er et særdeles familievenligt ferieparadis beliggende på sydspidsen af Bornholm. Dueodde Strand er en af de skønneste og mest børnevenlige badestrande i Danmark. Stranden er bred med hvidt sand og beliggende ved klit og skov. Vandet er roligt og lavt og derfor meget børnevenligt.

I skoven bag stranden og klitterne ligger det dejlige ferieområde Dueodde.

Dueodde Fyr ligger i klitterne bag stranden. Med sine 45 m er det Nordens højeste fyr og har en fantastisk udsigt over området og Østersøen.

I Snogebæk tæt ved Dueodde Ferieby er der gode indkøbsmuligheder, røgerier, caféer og et hyggeligt og livligt havnemiljø.

Video - Dueodde Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !