Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Knudsker Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Knudsker
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Knudsker Bornholm Danmark

Nyrenoveret ferielejlighed (2005) på 1.sal på 4-længet gård med stor, fælles have. Gården ligger idyllisk og fredeligt midt i den bornholmske natur og som nabo til 18-hullers golfbane ved Robbedale. I haven findes legeplads og spændende lille dam med et rigt dyreliv. På markerne græsser ejers kvæg. Lejligheden er lyst og venligt indrettet. Flot gulvbelægning med lyst træ. Væggene er beklædt med hvidmalet glasvæv og lofterne er af ludbehandlet træ. Badeværelse med bruseniche. Køkkenafdeling med opvaskemaskine. Nymøbleret stue med bl.a. lædersofa og TV med parabol (analog). 2 soveværelser - begge med dobbeltseng. Lejligheden er 1 ud af 3 lejligheder, der alle er beliggende på gården. Ejer er bosat på gården. Fælles vaskemaskine. El er inkluderet i lejeprisen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Knudsker
Video - Knudsker Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !