Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandkås Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sandkås
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 2 Soverum    
Areal 28 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandkås Bornholm Danmark

Denne lyse ferielejlighed, der er bygget i 1971 og renoveret i 2005, ligger i rolige og naturskønne omgivelser med udsigt over Østersøen og kysten fra Sandkås og helt til Gudhjem. På en klar dag kan man se helt til Christiansø. Ferielejligheden er beliggende i feriekomplekset Boesvang, der ligger 200 m fra havet med adgang til kyststien, der forbinder Allinge og Gudhjem. Til feriekomplekset hører en stor, udendørs swimmingpool (15,0 x 9,0 x 1,8 m), der er åben i højsæsonen. Boesvang ligger i gåafstand (1 km) fra Allinge og 2 km fra Tejn med flere gode restauranter, bager og supermarkeder. Lejligheden er beliggende som den yderste ud mod havet på fællesarealet, så der er god mulighed for at nyde havudsigten fra enten terrassen eller fra området imellem havet og bebyggelsen. Lejligheden er indrettet med stort badeværelse med bruser. Køkken med 2 elkogeplader, køleskab med frostboks og miniovn. I opholdsstuen finder I TV med DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og gratis, trådløs internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Stuen er endvidere udstyret med en god, dobbelt sovesofa. I byerne Allinge og Sandvig er der i løbet af sæsonen en række aktiviteter, bl.a. Jazz-festivalen og koncerter. Der er også gode muligheder for udflugter til Middelaldercentret, Bornholms Kunstmuseum og Rø Golfbane. Der findes ikke mindre end 3 golfbaner på øen - bl.a. 18-hullers golfbane i Rø. Om sommeren er der en helt speciel atmosfære omkring Allinge havn og røgerierne.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandkås
Video - Sandkås Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !