Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sandvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 165 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandvig Bornholm Danmark

Stort og højtbeliggende sommerhus i sten med storslået udsigt over klippefjeldet ved Hammerknuden og samtidig mulighed for havkig fra grunden. Huset er indrettet i 3 plan, og det har gennemgået renoveringer gennem årene, så det fremstår pænt og indbydende, bl. a. med en dejlig udsigtsstue på 1. sal med udgang til stor balkon. Den kuperede havegrund har lækroge og stenterrasseareal. Vægge og lofter er holdt i hvide farver, og der er lagt pæne trægulve i stue og køkken. Stor åben kamin. TV med parabol (digital) for tyske programmer samt stereoanlæg. I køkkenet er der bl. a. varmluftovn og opvaskemaskine. Et stort soveværelse med dobbeltseng i kælder med udgang til terrasse. 1 soveværelse på 1. sal med dobbeltseng. Badeværelse med bruseniche. Huset er beliggende i udkanten af Sandvig med rig mulighed for strabadserende vandreture i klippelandet med Hammerknuden, Hammersøen og Hammershus i nærheden. Byen byder på et varieret udbud af forretninger og restauranter. Bemærk: Huset opvarmes med olie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandvig
Video - Sandvig Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !