Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sandvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Sandvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 164 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sandvig Bornholm Danmark

Herskabeligt 2-etages bindingsværkssommerhus i sten, beliggende tæt ved Hammersøen og med udsigt til søen og Hammerknudens granitmassiver. Huset ligger endvidere tæt på sandstranden ved Sandvig. Huset emmer af historie - det er bygget i 1893 og renoveret i 1981 med respekt for den helt specielle arkitektur med balkon og veranda. Huset er beliggende ud til en befærdet vej på stor naturgrund med stor afskærmet have, kun 2-300 m fra Sandvigs restauranter. Til huset hører åbent terrasseareal med diverse havemøbler. Stort badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Stor herskabsstue, der er indrettet med TV med parabolantenne, DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Spisestue med brændeovn. Gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum på 1. sal; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sandvig
Video - Sandvig Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !