Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Snogebæk Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Bornholm Snogebæk
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Snogebæk Bornholm Danmark

Luksussommerhus i træ, bygget i 1994, beliggende 20 m fra vandet i 1. klitrække direkte ud til den hvide sandstrand ved Snogebæk. Til huset hører en delvist overdækket terrasse med diverse havemøbler. Huset er smagfuldt indrettet. Gulve, vægge og lofter i lyst naturtræ. Stor badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, gulvvarme og direkte adgang til saunaen. Gæstetoilet. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen og er indrettet med fryser, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og varmluftovn. Spise- og opholdsstuen har en flot havudsigt og er udstyret med bl.a. brændeovn, fladskærms-TV med fællesantenne og stereoanlæg med CD-afspiller. 4 soveværelser; 2 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Desuden vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Huset har en smuk beliggenhed nær det charmerende, meget aktive fiskerleje Snogebæk med ø-havn, chokoladekogeri, røgeri og flere gode restauranter. I området findes en række aktivitetsmuligheder, bl.a. minigolf i Snogebæk og 18-hullers golfbane på Dueodde.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Snogebæk
Video - Snogebæk Bornholm
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !