Hotel Metropolis

S. Daukanto g. 21, 44249 Kaunas, Litauen - WWW KORT

Hotel Metropolis

Det trestjernede hotel Metropolis er beliggende i hjertet af Kaunas centrum ved siden af ​​gågaden Laisvės Alėja. Der er 41 fuldt møblerede værelser i forskellige typer og stilarter. Hver morgen kan hotellets gæster nyde en frisklavet morgenbuffet i hotellets restaurant.

Der er en række berømte historiske museer, kunstgallerier, caféer, restauranter med natklubber m.m. i kort afstand fra hotellet. Vytautas Magus War Museum sammen med MK Ciurlionis Art Gallery er kun et stenkast væk fra hotellet. Alternativt kan du på få minutters gang nå "Žalgiris"-arenaen og et indkøbs- og fritidscenter "Akropolis". "Metropolis" er godt forbundet med den let tilgængelige historiske Kaunas gamle bydel med bil, offentlig transport eller til fods via gågaden "Laisės Alėja".


Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Litauen > Kaunas

Kaunas gamle bydel

Litauens andenstørste by Kaunas ligger centralt placeret i landet, i en dal hvor floderne Nemunas og Neris mødes og flettes sammen ved byens historiske centrum.

Kaunas er med sin interessante historie og velbevarede arkitektur, krydret med mange spændende kulturoplevelser - en helt speciel storbyoplevelse.
Besøg f.eks den charmerende gamle bydel - Old Town, og udforsk byens historiske kirker, forte og slotte.

Slap af i en af de hyggelige parker, se en forestilling på et af byens mange teatre, nyd stemningen på et af de mange torve, sluk sulten og tørsten på en hyggelig restaurant eller cafe, tag på shopping eller oplev byens charme ved blot at slentre igennem den.

Unikt gågademiljø

I Kaunas centrum finder du et virkelig charmerende gågademiljø med 2 gågader i forlængelse af hinanden. I Kaunas midtby ligger den 1,6 km lange gågade Friheds Alléen - Laisvės alėja - som er en bred gågade med en flot grøn allé af lind ...Læs mere om Kaunas


ArtiklerVi anbefaler