Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Håcksvik/Tussered Sverige - Sommerhusudlejning af bureau


Sverige Västra Götaland Håcksvik/Tussered
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 200 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand Afstand til indkøb 15000 Afstand til alpinski

Feriehus til udlejning Håcksvik/Tussered Västra Götaland Sverige

Rummeligt træhus med store, lyse rum og fire soveværelser med søudsigt. Der er to køkkener, et på hver etage. Køkkenet i stueetagen har plads til alle husets gæster. Huset ligger helt uforstyrret på en søgrund med stor græsplæne til leg og boldspil. Der er ligeledes grillsted med bænke ved søen. Der er gratis at fiske i søen (kun håndredskaber er tilladt og det er forbudt at anvende bådmotor i søen). Der er kun 5 km til ædelfiskeri. Der er 70 km til Falkenberg og Varberg. I området, som er kendt for flere vandløb og søer, er der fine kanoruter. Et af Sveriges bedste steder for sandartfiskeri findes i Kalvsjön, 9 km væk.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Håcksvik/Tussered


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !