Sommerhus til leje Stöten/Sälen Sverige -

Feriehus til udlejning Stöten/Sälen Sverige -       

Charmerende, nyopført og ægte bjælkehus i smagfuld stil. Huset er sydvestvendt med en udstrakt udsigt over de svenske og norske fjelde. Stor, herlig solterrasse på 85 m2. Veludrustet køkken, stue med brændeovn, plasmaTV med hjemmebiografsystem, spabad mm. Dette dejlige sted med al sin komfort og luksus er en drøm for dig, som søger stilheden, men alligevel vil have adgang til aktiviteter og udflugtsmål af forskellig slags. Det omliggende landskab med dybe dale, store skove og mange fjeldsøer byder på fiskevand, cykelstier, badevand, vandreruter, Sveriges højeste vandfald m.m.









Ferieboligen

Personer: 14

Soverum: 7

181 kvm


Billeder

×

Faciliteter

    Bruser

    Køleskab

    Fryser

    Komfur

    Microovn

    Opvaskemaskine

    Kaffemaskine

    TV

    Musikanlæg

    Brændeovn/Pejs

    Grill

    Vaskemaskine

    Carport/Garage

    Fiskeri: 2000 m

    Spisested: 30000 m

      Husdyr IKKE tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Sverige > Dalarna > Stöten/Sälen

Stöten er et skiområde i Sälen i Sverige. Området ligger 38 km nordvest for Sälen by på bjerget "Granfjällstöten". Området har 17 lifter og 28 nedfarter. Højeste faldhøjde er 370 meter, mens den længste pist ("Mormors Störtlopp") er 2,4 kilometer lang.

De øvrige skiområder i Sälen er Kläppen, Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället.

I Stöten findes 28 pister, hvoraf 9 er genveje mellem de forskellige torve, der er etableret. Pisterne kan opdeles som 19 grønne, 2 blå, 2 røde og 5 sorte.

Der er flere indkvarteringsmuligheder i Stöten, både i hytter og lejligheder. Længst mod sydvest ligger Kronoparken, et hytte område med egen tilslutningslift. Længere mod nord og tættere på skiområdet ligger Soltorgsbyn, Granbyn, Granfjällsbyn og Solhem, der alle også er karakteriserede ved hyttebebyggelser.

Mellem Soltorget og Skidtorget ligger Stöten Mitt, der er et hotel lige ud til skiområdet. Længere mod vest, på S ...Læs mere om Stöten/Sälen


Populært i Stöten/Sälen

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

Artikler



Vi anbefaler