Sommerhus til leje Sverige Sverige -

Feriehus til udlejning Sverige Sverige -      

Hyggeligt feriehus med 35 m2 stor terrasse og både inden- og udendørs pejs. Det ligger på skovgrund i roligt omr. Svømmebassin 7 km.









Ferieboligen

Personer: 6

Soverum: 3

78 kvm


Billeder

×

Faciliteter

    Bruser

    Køleskab

    Komfur

    Microovn

    Kaffemaskine

    TV

    Fiskeri: 2000 m

      Husdyr IKKE tilladt

      Check In: Efter kl. 15.00

      Check Out: Før kl. 10.00


Kontakt

 

Priser

 

Video-plugin kan ikke vises da du har fravalgt cookies - klik her for at ændre indstillinger.

 


Rejsemål: Europa > Sverige

Sverige er et fantastisk ferieland med en overflod af naturskønne vidder, historiske byer, kulturelle oplevelser og venlige mennesker. Med sit varierede landskab, der spænder fra tætte skove og smukke søer til majestætiske bjerge og øde skærgårde, tilbyder Sverige noget for enhver smag.

En af Sveriges største trækplastre er dets utrolige natur. Landet er hjemsted for tusindvis af søer, herunder de berømte Vättern og Vänern, såvel som imponerende skove og fjelde. Nationalparker som Abisko, Sarek og Tyresta tilbyder spektakulære vandrestier, bjergbestigning og muligheder for at opleve den uberørte svenske natur på nært hold.

Om sommeren kan man nyde aktiviteter som kajakroning, cykelture og vildmarkscamping, mens vinteren byder på skiløb, sneskovandring og hundeslædekørsel. Sverige er et fascinerende land fyldt med enestående naturlige skønheder, spændende byer, og en rig kultur, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Læs mere om Sverige



Nordic Choice Hotels er Nordens største hotelkæde

Artikler



Vi anbefaler