Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Lanveoc Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Bretagne Lanveoc
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 17 Soverum 8    
Areal 220 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested 6000

Ferielejlighed til udlejning Lanveoc Bretagne Frankrig

I den smukke nationalpark på halvøen Crozon ligger dette hus nær kysten med udsigt over den smukke bugt i Brest. Stueetagen tilbyder komfort og bekvemmelighed. Køkkenet er komfortabelt og rummeligt. Med hjælp fra det velustyrede køkken, kan du lave de bedste opskrifter og derefter nyde måltidet på terrassen. Fra loungen har du adgang til den store terrasse med havemøbler, hvorfra du også kan komme til et opvarmet svømmebassin, som gør dig uafhængig af vejret. Nyd den spektakulære kyststrækning med stejle klipper der falder i havet og de små vige, hvor du kan slappe af og bare trække vejret i den forfriskende havluft. Den vidunderlige natur inviterer til vandreture af alle slags.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lanveoc


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !