Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vidauban Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Côte d'Azur Vidauban
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 30000 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested 600

Feriehus til udlejning Vidauban Côte d'Azur Frankrig

Dette ferieanlæg i den fredfyldte landsby Vidauban er det ideelle sted til at samle kræfter og slappe af efter en stressende hverdag. Området er en privatgrund under opsyn. Til hvert af disse små komfortable toetagers huse i provencalsk stil hører en terrasse og en parkeringsplads. Det store nye aqua-anlæg med en stor pool (900 m², delvist opvarmet), vandrutsjebane, vandfald og soppebassin til de små indbyder til forfriskende dukkerter under solbadningen. I juli og august er der en masse aktivitetstilbud for hele familien, f.eks. jogging, vandgymnastik, tennis og boule. Stedets børneklub har i samme periode en masse underholdning på programmet for de 5- til 12-årige. I de nære omgivelser finder I en golfbane, ligesom I kan fiske i samt sejle i kano og kajak på floden ved Argens, gå lange ture, ride eller cykle. Talrige kulturelle og gastronomiske oplevelser fuldender udbuddet. I kommer nemt til strandene ved Côte d'Azur samt byerne St. Tropez og Cannes. Husdyr accepteres: EUR 30 pr. uge. Vaskeri kan benyttes mod betaling. Valgfri ankomst i lavsæsonen undtagen søndag. Gratis Internet i receptionen og trådløst Internet mod gebyr i lejlighederne.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vidauban


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !