Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje La Garde Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence La Garde
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 200 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 4000 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested 1000

Ferielejlighed til udlejning La Garde Provence Frankrig

Dette pragtfulde rummelige feriehus fra det 19. århundrede strækker sig over tre etager. Grunden er tre hektar stor - her er der utallige muligheder for sportslige udfoldelser. I kan spille petanque på den anlagte bane, udfordre hinanden i bordtennis eller tage en omgang på den lille fodboldbane med mål. Poolen er omgivet af skyggefulde træer og dermed ugenert. Huset har en rolig beliggenhed uden direkte naboer, men ligger alligevel ikke langt fra byens centrum og strandene. I området er der interessante udflugtsmuligheder. I Jardin d'Oiseaux Tropicaux i La Lande-les-Maures kan I se eksotiske fuglearter. Fra halvøen Giens' sydøstspids kan I sejle over til Hyeres-øerne. På den bilfri hovedø Porquerolles er der pragtfulde strande. Udrustet med snorkel og dykkerbriller kan I på øen Port-Cros udforske Middelhavets fauna og flora ad en raffineret undervandssti. På skilte ved bøjer kan I læse om dyr og planter.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i La Garde
Video - La Garde Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !