Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Perros-Guirec Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Bretagne Perros-Guirec
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 900 Afstand til indkøb 900 Afstand til spisested 900

Ferielejlighed til udlejning Perros-Guirec Bretagne Frankrig

På den rosa granitkyst, som er et fredet naturområde, åbner dette henrivende hus sine døre for jer. Huset er lyst og moderne. Nyd den sydvendte terrasse og den velholdte have sammen med hele familien. Hvad enten I nyder solen, tilbereder et måltid eller slapper af, så er den jodholdige luft en lise for kroppen. Med sin 13 km lange kyststrækning og fine sandstrande byder regionen på afvekslende vandsportsaktiviteter. Planlæg en udflugt til øgruppen med de syv øer, et af Frankrigs vigtigste fuglebeskyttelsesområder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Perros-Guirec


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !