Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Roujan Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Languedoc Roussillon Roujan
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 156 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested 500

Ferielejlighed til udlejning Roujan Languedoc Roussillon Frankrig

Denne smukt renoverede gamle mejeri-gård er hjemsted for 2 uafhængige L-formede huse. Der hører også en dejlig pool til gården. I et hus kan 6 personer blive indkvarteret. Det er smukt renoveret og indrettet med smag. Desuden har det et flot, moderne køkken og en pejs i stuen. Huset har 2 soveværelser ovenpå, et stort badeværelse og et køkken og en stue. Dette hus er ideelt for store familier, der ønsker at rejse sammen, men ønsker at være uafhængige af hinanden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Roujan


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !