Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Fox-Amphoux Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Fox-Amphoux
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum 4    
Areal 115 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 66000 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested 100

Ferielejlighed til udlejning Fox-Amphoux Provence Frankrig

Den lille by Fox Amphoux i Vars bagland ligger i 540 m højde. Herfra har man en fascinerende panoramaudsigt over de omkringliggende pinje- og egeskove. I byen kan man stadig finde fragmenter af den gamle bymur samt Blaca Slottet. For foden af den lille by har denne charmerende villa med swimmingpool en idyllisk beliggenhed i en dal. I de naturskønne omgivelser venter der jer bl.a. den lille by Sillans la Cascade med et vandfald, Verdon-naturparken med slugter og søen Sainte Croix. 100 m fra huset er der en købmand, der har åbent hele året.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fox-Amphoux
Video - Fox-Amphoux Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !