Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Gassin Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Gassin
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Gassin Provence Frankrig

Oasis bolig- og forlystelsespark i Gassin ligger i et 15 ha stort område med fyrretræer. Parken er indhegnet og bevogtet og ligger ca. 5 km. fra St. Tropez. Her finder I komfort, ro og afslapning og mindre end min. til de nærmeste strande. Hvis I vil opleve nattelivet skal I kun lige ind til St. Tropez. Boligerne er små bugalower i amerikansk stil. I komplekset er der både en vidunderlig lagune-pool på 1000 m², som er åben i sæsonen, og 2 tennisbaner. Hver bungalow har en stor terrasse og egen have med træer og blomster, og som samlet set giver udseende af at området er en lille landsby med mange små gangstier i mediterrane omgivelser.
Der er 2 hus-typer: standard eller komfort. De adskiller sig i komfort og ustyr. Begge er ideelle til ferie med familien, hvor kvalitet i højsædet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gassin
Video - Gassin Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !