Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Besseges Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Languedoc Roussillon Besseges
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 3    
Areal 127 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 62000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested 3000

Ferielejlighed til udlejning Besseges Languedoc Roussillon Frankrig

Denne smukke villa med aircondition har en betagende panoramaudsigt over Ceze dalen og Cevennerne. Det imponerende træværk i den moderne stue med pejs, giver en hyggelig stemning. Swimmingpoolen er omgivet af en stor terrasse med et overdækket sommerkøkken. Huset ligger kun 3 km. fra turistbyen Besseges. På floden i nærheden, er der smukke udflugtsmuligheder. I det omkringliggende område er der mulighed for vandreture, svømning, indsamling af kastanier og svampe og for at fiske.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Besseges


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !