Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Calvi Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Korsika Calvi
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 2000 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested 100

Ferielejlighed til udlejning Calvi Korsika Frankrig

Bag Calvi i det nordvestlige Korsika finder I denne charmerende feriebolig, som udgør den ene halvdel af et feriehus. Den anden bolig er FKO121. Gennem de store glasdøre strømmer meget lys ind, og huset har en lys og venlig atmosfære. Nyd den forrygende udsigt over middelhavet og fyrtårnet La Revellata. Her kan I hver aften blive vidne til et fascinerende drama, når solen går ned over havet. Lige neden for huset er der bademuligheder ved klippekysten. Nyd roen og oplev øens fabelagtige natur på vandre-, cykel- eller rideture på stierne. Huset ligger kun 20 m fra FKO117.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i CalviCalvi
Calvi er en by og kommune på Korsika med omkring 5000 fastboende indbyggere og er dermed den største by i det nordvestlige Korsika (Balagne) i departementet Haute Corse. Byen har en lufthavn og med Korsikas tredjestørste havn har den færgeforbindelse til Nice. Desuden er der togforbindelse til L'Île Rousse og videre.

Om sommeren er der en meget stor tilstrømning af turister. De tiltrækkes af den historiske by med citadellet, af den lange strand, muligheder for dykning og vandreture i omegnen, blandt andet til halvøen Ravellata.

I følge den lokale tradition blev Christoffer Columbus født i Calvi, og et hus på byens citadel betegnes som hans barndomshjem.
Det var ud for Calvi at Lord Nelson mistede synet på det højre øje den 12. juli 1794 under belejringen af Calvi.
Calvi er hjemsted for Fremmedlegionens 2. Faldskærmsregiment.

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !