Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Sainte Anastasie sur Issole Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Sainte Anastasie sur Issole
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 300 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 30000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested 800

Ferielejlighed til udlejning Sainte Anastasie sur Issole Provence Frankrig

Denne skønne villa er en perle i Var og ligger i en susende pinjeskov, hvilket giver ferien en ekstra hyggelig stemning. Der er ingen naboer i umiddelbar nærhed, så I kan nyde ferien i fred og ro. Huset har en dejlige opholdsstue med bar, seks smagfuldt indrettede soveværelser, det ene uafhængigt af resten af huset, og et storstilet køkken. Alt dette er med til at gøre ferien vellykket. Til huset hører en dejlig have, og terrassen fører direkte ud til swimmingpoolen. I haven er der en åben grill, som I kan benytte, og ved petanque-banen kan I snuppe en venskabelig dyst .

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sainte Anastasie sur Issole
Video - Sainte Anastasie sur Issole Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !