Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Moliets Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Aquitaine Moliets
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested 500

Feriehus til udlejning Moliets Aquitaine Frankrig

Ud til Atlanterhavet, i midten Moliets golfbaner, finder De ferieboligen 'Club Royal'. Kun en time fra Biarritz ligger Moliets som et lille ferieparadis mellem hav og skov på landlige kyst. Her findes enkelt- og dobbelthuse, hver med privat pool og egen terrasse. De ligger tæt på tennisbaner og klubhuset på golfbanen. Ved forespørgsel kan der mod et gebyr på EUR 60,- reserveres et enkelthus. De smagfuldt og farveskønne boliger er meget komfortabelt indrettet. De store og hyggelige boligområder har direkte udgang til terrasse med pool. I receptionen er det muligt mod betaling at bestille daglig levering af bagette og crossainter samt avis to gange ugentligt. I gå- og cykelafstand finder I butikker, restauranter og strand samt golfbanen og klitterne under skyggefulde fyrretræer.
Hussdyr: EUR 30,-

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Moliets


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !