Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Jonquiéres Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Jonquiéres
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 260 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 5500 Afstand til indkøb 700 Afstand til spisested 1300

Ferielejlighed til udlejning Jonquiéres Provence Frankrig

Tilbring jeres ferie i denne vidunderlige og ganske enestående vandmølle fra det 16. århundrede!Soveværelserne er rummelige og smagfuldt indrettede, og i alt er der 6 fjernsyn til rådighed. I udkanten af den parklignende grund med mange træer løber en lille å. Ved swimmingpoolen er det dejligt at slappe af og nyde ferien, især fordi der også er et udendørs køkken her. Til de små gæster er der en legeplads til rådighed. Der ligger en militærbase 7 km væk fra grunden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Jonquiéres
Video - Jonquiéres Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !