Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Mougins Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Mougins
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 65 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 5500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested 4000

Ferielejlighed til udlejning Mougins Provence Frankrig

På en bakke i Mougins og blot få km fra legendariske Cannes ligger dette hus, der er smagfuldt og raffineret indrettet. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, og på terrassen, hvor I kan nyde udsigten over haven med sine mange træer, kan I rigtig slappe af ved den private pool. Boligen er perfekt for gæster, som ønsker at opleve Côte d'Azur uden at bo midt i turistmylderet. I nærheden ligger nogle dejlige strand, og vi anbefaler en tur til Lérins-øerne eller byer som Nice, Menton og Grasse. Ejerne bor på grunden. Ikke-rygerhus.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Mougins
Video - Mougins Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !