Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Quemper-Guézénnec Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Bretagne Quemper-Guézénnec
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 140 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 12000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested 2000

Ferielejlighed til udlejning Quemper-Guézénnec Bretagne Frankrig

Dette dejlige landhus i natursten ligger på en velholdt grund med træer. Interieuret byder på komfort og hygge. Køkkenet er godt udstyret og funktionelt. Soveværelserne er hyggeligt indrettede og har bevaret sin originalitet med flotte gamle gulve og dekorative kaminer, ligesom trappen til første etage også har bevaret sin originalitet. Der er mange muligheder for ture i dette dejlige område. Tag f.eks. til Pontrieux, en lille by med stil lige i nærheden af Paimpol, som er en af de livligste byer i området.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Quemper-Guézénnec


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !