Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Capian Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Aquitaine Capian
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 3    
Areal 190 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 40000 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested 6000

Feriehus til udlejning Capian Aquitaine Frankrig

Dette hjem er hyggelig og rustikt. Det imponerer med sin lyse og muntre farver. Den smukke park byder på en vidunderlig panoramaudsigt over dalen, vinmarker og swimmingpoolen. Du er i en af de vigtigste vindistrikter i Bordeaux: Nyd en smagning af fine vine, som man interesserer sig for det. Besøget i den smukke by Bordeaux, som blev erklæret et UNESCO World Heritage Site, bør man ikke gå glip af. Et lejeværelse er til rådighed.


Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Capian


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !