Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Gassin Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Gassin
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 2    
Areal 30 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Ferielejlighed til udlejning Gassin Provence Frankrig

Bolig- og fritidsområdet Oasis i Gassin kommune ligger midt på en 15 hektar stor pinjebeplantet ejendom, som er indhegnet og overvåget, ca. 5 km fra Saint-Tropez. Her vil I finde komfort, ro og afslapning. På mindre end 5 minutter når I de første strande. Hvis I er til aktivitet og natteliv, kan en tur til Saint-Tropez anbefales. Boligerne består af mindre bungalows i amerikansk stil. På området er der en pragtfuld lagunepool på 1000 kvm, som er åben i sæsonen, samt to tennisbaner. Hvert feriehus har en stor terrasse og egen have med træer og blomster, hvilket får stedet til at ligne en lille landsby med talrige stier gennem parken. Der er to hustyper: Standard eller komfort. De adskiller sig med hensyn til komfort og udstyr. Begge er ideelle til en kvalitetsferie med familien.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gassin
Video - Gassin Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !