Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Languidic Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Bretagne Languidic
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 3    
Areal 130 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 30000 Afstand til indkøb 7000 Afstand til spisested 5000

Ferielejlighed til udlejning Languidic Bretagne Frankrig

Dette feriehus minder med sit spidse tårn om en lille borg og stammer oprindeligt fra det 17. århundrede. I dag er det nyrenoveret og viser på bedste vis, hvordan gammelt og nyt kan passe sammen. Indvendigt er det rummeligt og råder over meget varmt træ og delvist upudsede, naturlige vægge. I stuen finder I en stenkamin og moderne kvalitetsmøbler. Huset har en stor have og ligger midt i en meget rolig landsby. Kort og godt det perfekte hus til en ferie i fredfyldt ro!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Languidic


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !