Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Cabannes Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Cabannes
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 2    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 73000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested 8000

Ferielejlighed til udlejning Cabannes Provence Frankrig

Cabannes er en lille landsby i nærheden af St. Remy de Provence, Cavaillon og Luberon. Huset, der er egnet til en familie ligger i et roligt beboelsesområde. Med en skøn have har I her de ideelle rammer for en skøn og afslappende ferie og for besøg i regionen. Villaen er udstyret med stor komfort og fra stuen kommer I direkte ud på den dejlige terrasse. Foran huset ligger den private pool, omkranset af træer, buske og planter. Ejeren bor i en villa på samme grund.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Cabannes
Video - Cabannes Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !