Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Saint Aygulf Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Côte d'Azur Saint Aygulf
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 50 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 2500 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested 2500

Ferielejlighed til udlejning Saint Aygulf Côte d'Azur Frankrig

Anlægget Mas de l'Etang ligger i midten af en 3,5 ha stor park i hjertet af naturreservatet Etangs de Villepeys. På dette område er der 25 feriehuse. Fra jeres terrasse kan I betragte det livlige fugleliv og nyde fred og ro. I perfekt afstand: Kun 2 km til badestedet Saint Aygulf, 30 min. kørsel til Cannes og 45 min. kørsel til St. Tropez og lufthavnen Nizza. Anlægget råder over en række faciliteter: pool, tennisbaner og løbesti. Derudover er der en 3 km. lang vandresti gennem naturreservatet, som fører til strandene. Vi tilbyder 2 typer indkvartering:
FCV360: Dette rækkehus direkte ved dammen har en terrasse på pæle med en lille bro, en solterrasse på taget og 4 soveværelser i overetagen. FCV361: Denne Maisinetten-lejlighed ligger i en stor villa (3 lejl. pr. villa).
I har mulighed for at fiske i dammen. Udflugter til Fréjus, St. Raphaël, Roquebrune, St. Tropez, Cannes og øen Lérins er oplagt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Saint Aygulf


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !