Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje St. Paul De Vence Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence St. Paul De Vence
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum 4    
Areal 220 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested 1000

Ferielejlighed til udlejning St. Paul De Vence Provence Frankrig

Dette charmerende hus har en helt speciel atmosfære, og er perfekt til en afslappende ferie i det verdensberømte kunstnerby. Swimmingpoolen og den store solterrasse, der omgiver haven inviterer dig til at slappe af. Villaens interiør er komfortabelt og smagfuldt indrettet. Ud for stuen med pejs og bibliotek, ligger der en terrasse med panoramaudsigt over Middelhavet. Det store køkken er perfekt indrettet. De 2 komplet uafhængige soveværelser i stueetagen, er tilgængelige fra terrassen. Selv om det kan være svært, bør du forlade dette smukke sted, og tage på et par ture for at besøge de nærliggende attraktioner. Fx den imponerende fæstning i St. Paul de Vence, et kulturelt mekka og mødested for kunstnere, forfattere og andre personligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i St. Paul De Vence
Video - St. Paul De Vence Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !