Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje St. Endreol Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence St. Endreol
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum 2    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25000 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested 500

Ferielejlighed til udlejning St. Endreol Provence Frankrig

På en dejlig ejendom på 150 hektar mellem Provence og Côte d’Azur finder I det flotte anlæg St Endreol. Det eksklusive golf- og spa-resort ligger i La Motte en Provence, blot 45 minutter fra Nice. Uanset om I er golfspillere (minimumshandicap 30) eller kan lide wellness, om I er til aktiviteter eller vil slappe af i liggestolen, om I søger fred og ro eller selskabelighed, her kan alle få en god ferie i idylliske omgivelser. Her er flere forskellige pools og en glimrende restaurant med en stor panoramaterrasse med udsigt over golfbanen. Den kendte 18-hullers golfbane er en af de bedste i Frankrig. Her kan I fra solopgang til solnedgang nyde et enestående panorama mellem klippen ved Roquebrune og udløberne af Rouet-bjergene. På mere end 2000 m² tilbyder spa-anlægget et bredt udvalg af wellness- og kropsplejemuligheder (mod betaling). I kan også spille tennis og på mindre end en halv time kan I komme til strandene ved Fréjus. Her tilbydes I forskellige komfortable ferieboliger: FCV323 er meget velholdte villaer, som råder over egen have og pool. FCV321 og FCV322 er halve dobbelthuse. Lejlighederne FCV324 og FCV325 ligger i toetagers ejendomme med fantastisk udsigt over det bakkede landskab med mange træer. Hver lejlighed har en stor altan eller en terrasse/have. Slutrengøring skal betales på stedet (FCV321&324: EUR 110, FCV322&325: EUR 125, FCV323: EUR 160).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i St. Endreol
Video - St. Endreol Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !