Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Ferielejlighed til leje Carpentras Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Provence Carpentras
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 2    
Areal 103 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested 4000

Ferielejlighed til udlejning Carpentras Provence Frankrig

Dette dejlige nye feriehus har aircondition og ligger på bygrænsen til Carpentras, i nærheden af Orange og Mont Ventoux. Med sin okkergule facade lyser det blidt i den provencalske sol. Afslapning finder man i haven med pool. Søen i Paty, som også er velegnet til badning, ligger 10 km væk. I Carpentras ligger der et seks km langt grønt område langs bredden af Auzon. Her lokker spadsereture i en grøn park med blomster og træer. Hvert år arrangeres der festspil i Carpentras, Orange og Avignon. Det provencalske marked er også altid et besøg værd.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Carpentras
Video - Carpentras Provence
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !