Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Yvias Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Bretagne Yvias
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum 5    
Areal 200 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 6000 Afstand til indkøb 6000 Afstand til spisested 6000

Feriehus til udlejning Yvias Bretagne Frankrig

Dette unikke bretonske feriehus er udstyret med en dejlig indendørs swimmingpool, der er tilgængelig hele året. Huset ligger i et landområde, og er omgivet af smukke grønne områder. Fra stuen er der direkte adgang til det 140m2 store swimmingpool- og afslapning-område, og der er både jacuzzi og havemøbler til rådighed. Værelserne er rummelige og badeværelset i stueetagen er handicapvenligt. Den imponerede trappe i hvid marmor er utrolig smuk. I et lille kontor, er der et bibliotek, hvor i kan få rejse/udflugts-tips. Vi anbefaler et besøg til Paimpol, der med sine mange udstillinger, gågader, markeder, restauranter og butikker bestemt er et besøg værd. Blomsterøen Brehat er også utrolig smuk, og værd at besøge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Yvias


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !