Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Moliets Frankrig - Sommerhusudlejning af bureau


Frankrig Aquitaine Moliets
Novasol: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum 2    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested 500

Feriehus til udlejning Moliets Aquitaine Frankrig

Ved Atlanterhavets kyst og midt i golfanlægget Moliets ligger dette ferieanlæg. Moliets er en lille perle mellem hav og skov og ligger blot en times kørsel fra Biarritz. Her er tale om huse og dobbelthuse - alle med privatpool og egen terrasse. De ligger i nærheden af tennisbaner og golfbanens klubhus. På forespørgsel kan I mod et gebyr på EUR 60,- reservere et fritstående hus. De smagfuldt dekorerede og farveskønne villaer er komfortabelt indrettede. De store og hyggelige opholdsrum har direkte adgang til terrassen med pool. Receptionen sørger gerne mod bestilling og betaling for daglig leverance af brød og croissanter såvel som avis 2 gange om ugen. På gå- og cykelstier, som forløber gennem klitterne og golfbanen er der ikke langt til butikker, restauranter og stranden. Gebyr for husdyr: EUR 30,-

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Moliets


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !