Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vesterlund Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Vesterlund
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 89 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vesterlund Østjylland Danmark

Midt i den smukke midtjyske natur finder I dette flotte sommerhus, bygget i 2008 af træ, beliggende på en stor naturgrund. Til huset hører både et overdækket og et åbent terrasseareal med gode havemøbler. Indvendig er der overalt flotte trægulve, -vægge og -lofter. Flot badeværelse med bruseniche, 2-pers.-spa, gulvvarme samt vaskemaskine. Flot køkken udstyret med bl.a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stor fryser til rådighed i redskabsrummet. I forbindelse med køkkenet ligger den flotte, lyse stue, som bl.a. er indrettet med TV med parabol (digital, profiber), stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og brændeovn. Gratis ADSL- internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på et soveværelse med dobbeltseng samt 2 værelser med køjeseng. Til de mindste er der barneseng og høj barnestol til rådighed. Udendørs fiskerenseplads. Et rigtigt flot sommerhus, beliggende i et flot, naturskønt område, tæt på fælles legeplads, bålsted, Rørbæk Sø samt Put & Take søer i området. Huset ligger ikke langt fra Legoland, Givskud Zoo og Himmelbjerget. I området er der desuden flere vandrestier.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vesterlund


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !