Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vesterlund Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Vesterlund
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 3000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vesterlund Østjylland Danmark

Lækkert nyt sommerhus i træ fra 2006 med spa. Huset ligger på en naturgrund i et skovområde med høje træer i den smukke midtjyske natur, tæt ved Rørbæk Sø og flere Put and Take fiskesøer. Indvendig er vægge og lofter af træ. Overalt er der flotte trægulve med løse tæpper. Stort, flot badeværelse med 2-pers. spa, sauna, vaskemaskine og gulvvarme. Ekstra badeværelse med bruseniche. Moderne køkken med opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn samt komfur med varmluftsovn og keramiske kogeplader. Den lyse og velmøblerede stue er kombineret med køkkenet og indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, video, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). Fra stuen er der udgang til både åben og overdækket terrasse med havemøbler. Husets 10 sovepladser er fordelt på 4 værelser: 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge samt alkove med 2 sovepladser i stuen. I den hyggelige alkove findes desuden fladskærms-TV og Playstation1. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. Udendørs fiskerenseplads. Carport samt redskabsrum med ekstra fryser til rådighed. Et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vesterlund


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !