Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sønderby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Sønderby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 104 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sønderby Østjylland Danmark

Sommerhus i sten, bygget 1976 og renoveret i 1999. Huset er beliggende på en naturgrund i et roligt sommerhusområde kun 300 m fra vandet. Til huset hører en åben terrasse samt en lukket terrasse med havemøbler. Huset er indrettet med lyse trægulve med delvis løse tæpper. I køkkenet, alrummet samt badeværelset er der klinker. Endvidere er der overalt lyse trævægge og lyse trælofter. Badeværelset har opvarmet klinkegulv og er indrettet med bruseniche og 1-pers.spa. Separat sauna. Det åbne køkken er bl.a. udstyret med fryser, komfur med keramiske kogeplader med varmluftsovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Opholdsstuen er indrettet med TV, parabol (analog), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Fra opholdsstuen er der direkte adgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng, 1 med køjeseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Der er vaskemaskine, tørretumbler og solarium til rådighed. Til de mindste er der barneseng og høj barnestol, og udendørs findes der sandkasse. Sommerhuset ligger i Pøt Strandby, tæt på byen Juelsminde, der er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og mange spændende butikker. Byen har desuden en lystbådehavn og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer (bl.a. Teglværkssøen) eller på havet. For golfspillere står der en 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er gode muligheder for windsurfing omkring Juelsminde, og Juelsminde-halvøen byder endvidere på en lang række gallerier, glaspusterier, keramikværksteder og kunsthåndværkere. Bemærk: Kun udlejning til feriegæster.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sønderby


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !