Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sønderby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Sønderby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 93 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sønderby Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget 1995, beliggende på en naturgrund i et fredeligt sommerhusområde, kun 400 m fra vandet. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trægulv med løse tæpper i opholdsstuen, faste tæpper i alle værelser, klinker på badeværelset og vinyl i køkkenet. Overalt er der trævægge og -lofter. Badeværelse med gulvvarme, 2 pers. spa, bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet. Det åbne, velfungerende køkken er kombineret med opholdsstuen og bl. a. indrettet med fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stor, lys opholdsstue indrettet med TV med parabol (analog), radio, DVD-afspiller, video og brændeovn. Fra stuen er der udgang til terrassen. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng til børn. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Solarium og vaskemaskine til rådighed. Sommerhuset ligger i Pøt Strandby, tæt på byen Juelsminde, som er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer eller på havet. For golfspillere står en 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er endvidere gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde. Glem ikke at besøge nogle af de mange gallerier, glaspusterier, keramikværksteder, kunsthåndværkere, som findes på Juelsminde-halvøen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sønderby


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !