Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sønderby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Sønderby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 86 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sønderby Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i sten, bygget i 1978 og renoveret i 2005, beliggende på en naturgrund i et fredeligt sommerhusområde - kun 350 m fra vandet. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der vandskurede vægge og trælofter. Trægulve med løse tæpper, gulvtæpper i soveværelserne og opvarmet klinkegulv i køkken samt entre. Fra det dejlige badeværelse med 2-pers. spa, bruser og opvarmet klinkegulv er der direkte adgang til husets sauna. Desuden gæstetoilet. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I opholdsstuen finder I brændeovn, TV med parabol (analog) og DVD-afspiller. Fra opholdsstuen er der desuden direkte adgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 2 med dobbeltseng, 1 med 1 enkeltseng og 1 med køjeseng (190 cm). Af yderligere udstyr kan vaskemaskine og tørretumbler nævnes. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol samt sandkasse og gynge på grunden. Sommerhuset ligger i Pøt Strandby, tæt på byen Juelsminde der er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og mange spændende butikker. Byen har desuden en lystbådehavn og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på Næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer (bl.a. Teglværkssøen) eller på havet. For golfspillere står 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde. Glem ikke at besøge nogle af de mange gallerier, glaspusterier, keramikværksteder og kunsthåndværkere, som findes på Juelsminde-halvøen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sønderby


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !